Nå kan du kjøre snøscooter

11/04/2014
Skrevet av:
radiobardufoss
Nå kan du kjøre snøscooter
Statsråd Jan Tore Sanner (H) gir fredag klarsignal til 87 kommuner.

Nå kan du kjøre snøscooter

Nå går vi et skritt videre med forsøksordningen med lokal forvaltning av snøscooterløyper. Fredag vil Kommunal- og moderniseringsdepartementet stadfeste de lokale forskriftene som er fastsatt i 87 kommuner, sier statsråd Jan Tore Sanner (H) til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Det har vært harde politiske tak rundt forsøksordningen, men nå synes saken endelig avklart. Men det har kommet reaksjoner, og Naturvernforbundet mener at de har fått en usedvanlig dårlig påskehilsen.

Alle kommuner som har sendt inn søknad etter behandling i eget kommunestyre, har fått klarsignal til å starte etablere snøscooterløyper.

Kommunene er : Dyrøy, Målselv, Salangen og Sørreisa.

Comments

comments

Kommentarer

Comments