Laveste sykefravær siden 2006.

15/04/2014
Skrevet av:
radiobardufoss
laveste sykefravær siden 2006.
Målselv kommune har nå hatt sitt laveste sykefravær siden 2006.
laveste sykefravær siden 2006.
Målselv kommune hadde i fjor en fraværsprosent på 8,98 prosent. Det forteller Nordlys i tirsdagens avis utgave.
Fraværet er derfor det laveste som er målt siden 2006.Personalsjef Kari Kvisle sier til Nordlys at den negative utviklingen har snudd, og at mye av æren skal tilskrives et nærværsprosjekt kommunen har gjennomført.

– I dette prosjektet har det blant annet inngått en mengde interne kurs, hun har jobbet opp både ledere og ansatte, snakket mye om kommunikasjon mellom ledere og medarbeidere. Et tema man også har vært mye innom er betydningen av det å være på jobb, og hvilken holdning man har til jobben sin, sier Kvisle.

Ifølge Nordlys hadde Lenvik i fjor et fravær på 9,96 prosent i 2013, mens Sørreisa var nede i 8,51 prosent i fjor.

Comments

comments

Kommentarer

Comments