Norges Råeste Bakkeløp til Målselv i Uke 29

20/04/2017
Skrevet av:
janjohnsen

Da er det bare å bestille seg ferie i Nord Norge og Målselv i år uke 29. Drifting på NordNorsk Trafikksenter 20 juli, Motordag Andselv Sentrum 21 Juli og Bakkeløp i Norges Råeste Trase.. Med Andreas Bakkerud Privat og Henning Solberg i spissen. Men både Holm Jacob Matheson, Rune Rødset og Aiman Timraz er blandt de som også har meldt sin interesse Vil du kjøre? Tilleggsregler ligger ute nå. Vi skal sette opp samlet transport av løpsbiler samt egen lastebil til dekk og verktøy for de som synes det blir langt. Priser og mer infor om dette kommer over påske «NU KJØR VI» !!

Promovideo Norges Råeste Bakkeløp. 22.juli.2017

BIG, BIG NEWS!! Dette blir et vanvittig show! For første gang i Nord-Norge kan du se verdenskjente bilsportutøvere kjøre Norges Råeste Bakkeløp 22.juli.2017 i Målselv FjellandsbyHenning Solberg og Andreas Bakkerud + mange flere profilerte kjørere.

Geplaatst door Norges råeste bakkeløp op vrijdag 14 april 2017

Comments

comments

Kommentarer

Comments